trešdiena, 2014. gada 29. oktobris

Bezmaksas lekcija Valmierā

Pēdējā šogad manis vadītā BEZMAKSAS nodarbība "Krūts barošana - teorija un prakse", kas notiks Valmierā, Beātes ielā 23, centrā "Ideju māja", plkst.12:00!

Kas nepaspēs, netiks, vai kurām vēl nebūs aktuāli šajā brīdī šīs tēmas, sekojiet līdzi Ideju mājas piedāvājumam - tur būšu sastopama regulāri - gan dažādās nodarbībās par zīdīšanu, bērna piebarošanu, zīdaiņa adaptāciju, pūriņa sagādi un dažādiem citiem jautājumiem, gan arī individuālajās konsultācijās.

Šeit blogā ir informācija, kā ar mani sazināties! Cēsu pilsētā un apkārtnē braucu arī mājas vizītēs.

Nedaudz par bezmaksas nodarbību.

Tā nebūs tipiska lekcija, parasti esmu ļoti atvērta māmiņu sarunām, varēsim runāt ne tikai par zīdīšanas pamatlietām, bet arī par tiem jautājumiem, kuri nodarbību grupā tajā brīdi būs aktuāli. Dalīšos arī ar savu pieredzi kā trīs bērnu māmiņa, ar savām veiksmēm un neveiksmēm.
Un noteikti apsolu, pēc šīs nodarbības katra topošā vai jaunā māmiņa gūs pārliecību, ka zīdīšana ir vienkārša, ļoti svarīga gan mammai, gan mazulim, gan arī ģimenei kopumā, pārliecību, ka jebkāda problēma ir atrisināma un svarīgāko - sirdsmieru par to, ka viss izdosies!

Tiekamies!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru